Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Θεοδωράκης: Φέρε μου τα ένσημα του Τσίπρα και μετά μιλάμε

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης,  σύμφωνα με  πληροφορίες, σχολίασε την επαγγελματική πορεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

theodwrakhsΟ Σταύρος Θεοδωράκης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη όπου πραγματοποιεί περιοδεία ενόψει των ευρωεκλογών. Κατά την διάρκεια ομιλίας του όμως στα Χανιά, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα ενός εκ των παρευρισκομένων. Ο πολίτης ο οποίος τάχθηκε σαφώς υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως πίσω από Το Ποτάμι βρίσκονται συμφέροντα, κάτι που όπως φάνηκε δεν άρεσε στον Σταύρο Θεοδωράκη. Τότε ο δημοσιογράφος του είπε: «Φέρε μου πρώτα τα ένσημα του αρχηγού σου (σ.σ. εννοώντας τον Τσίπρα) και μετά μιλάμε για συμφέροντα».

Στη συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη στα Χανιά έδωσαν το «παρών» πάνω από 1.200 άνθρωποι, αριθμός που θεωρείται εντυπωσιακός για μία νέα πολιτική κίνηση χωρίς ακόμη δομές και οργανωτική επάρκεια. Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι εργάζεται από 16 ετών και πως ότι κατάφερε στη ζωή του το κατάφερε μόνος του χωρίς αναφορές σε οικογένειες και πολιτικές δράσεις.

By