Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεοδωράκης: O Τσίπρας δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα

«Η δική μας κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των πολλών» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού

topotamiA

«Δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα ο Τσίπρας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του στο STAR.

«Η δική μας κυβέρνηση θα είναι μια κυβέρνηση των πολλών» τόνισε επίσης, επαναλαμβάνοντας την άποψη του για κυβέρνηση που θα απαρτίζεται από συνασπισμό κομμάτων. «Ακούω και λέει ο Τσίπρας ότι θα κυβερνήσει» δήλωσε, ενώ διερωτήθηκε πως θα επιτευχθεί αυτό, όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι μεταξύ του 25% και του 27%.

«Ο κόσμος σου δεν μπορεί να είναι το κόμμα σου. Τους πέντε ανθρώπους που γνώρισε στο αμφιθέατρο του κόμματος του» υποστήριξε στην συνέχεια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση με ποιον θα συνεργαστεί σε περίπτωση εθνικών εκλογών, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσεις ευθέως. «Ας καταγραφεί το Ποτάμι τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές, κοντά από τα δύο πρώτα κόμματα,  και μετά έχουμε σχέδιο για τη χώρα» τόνισε.

«Ο κόσμος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ότι δεν λέω ψέματα. Εγώ δεν έχω κομματικό στρατό να θρέψω» υπογράμμισε, ερωτηθείς γιατί να τον εμπιστευτούν οι πολίτες.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το συνέδριο του κόμματος δεν θα γίνει στην Αθήνα, αλλά στην Θράκη.

By