Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζάκρη: Αλλα το πρωί, άλλα το βράδυ

Αλλαγή γραμμής πλεύσης για την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ

tzakri2Μολονότι η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεοδώρα Τζάκρη δήλωνε κατηγορηματικά αντίθετη στο ενδεχόμενο προσχώρησής της στο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας το πρωί ότι αν ήθελε να προβεί σε ανάλογη κίνηση θα το είχε πράξει από το 2011, εντούτοις σε δηλώσεις της στο ρ/σ «Στο κόκκινο» διαμηνύει ότι: «Θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ανασύσταση της προοδευτικής παράταξης που εκφράζεται με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της βουλευτού:

«Η επίθεση απο τους Πάπες της διαπλοκής, τα Μέσα του συστήματος, προσωπικά προς τον κ. Τσίπρα δείχνει τον πανικό τους μπροστά στη προοπτική της προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης που όμως αυτή τη φορά δεν την έχουν στο τσεπάκι τους τα λαμόγια. Αυτή η λυσσαλέα επίθεση είναι η ίδια επίθεση που δέχονταν τη δεκαετία του 80′ ο Ανδρέας Παπανδρέου» δήλωσε στο Κόκκινο ο Θεοδώρα Τζάκρη.

«Θα συμβάλλω με όλες τις πολιτικές μου δυνάμεις για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής παράταξης που τώρα εκφράζεται με βασικό κορμό το ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Οι βουλευτές δεν είναι πρόβατα, πρέπει να αναλάβουν το βάρος των ευθυνών τους» δήλωσε σχετικά με την στάση που πρέπει να τηρήσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές μπροστά στα νέα μέτρα.

Πηγή:  stokokkino.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By