Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Αποκλεισμός του κόμβου της Κουλούρας από αγρότες

Μετά τις 15:00, τον κόμβο αναμένεται να επισκεφθούν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου

agrotes 2

Σε συμβολικό αποκλεισμό του κόμβου της Κουλούρας προχώρησαν πριν από λίγη ώρα οι αγρότες της Ημαθίας ενώ γύρω στη μία, αγρότες σχεδιάζουν να κλείσουν και τον κόμβο των Σφαγείων στα Βασιλικά.

Προς το παρόν στην Κουλούρα, αγρότες έχουν καταλάβει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε συνέχεια των κινητοποιήσεών τους για τις φορολογικές αλλαγές και την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και στοιχείων.

Αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο «Πράσινα Φανάρια» παραμένουν στο σημείο και σύμφωνα με το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, Γρηγόρη Παπαθεοδώρου αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν με μηχανοκίνητη πορεία, με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα, για το κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Πάντως, μετά τις 15:00, τον κόμβο αναμένεται να επισκεφθούν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και η υποψήφια Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τους αγρότες 

 

By