Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Στα περσινά επίπεδα ο τζίρος των καταστημάτων

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης,  επιβαρυντικά στην κίνηση στην αγορά λειτούργησαν χθες το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καταβληθεί το Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα

katastimataA

Στα περσινά χαμηλά επίπεδα εκτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κώστας Χαντζαρίδης πως θα κινηθεί και φέτος, κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, ο τζίρος στα εμπορικά καταστήματα του νομού.

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή (Κυριακάτικη) λειτουργία των καταστημάτων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου σημείωσε: “υπάρχουν κάποιοι ευχαριστημένοι, κυρίως όσοι διατηρούν τα εμπορικά τους καταστήματα στο κέντρο της πόλης (Τσιμισκή  και πολλοί δυσαρεστημένοι, εκείνοι της περιφέρειας, που και δεν είδαν κατανάλωση, κατέβαλαν και το 75% στους υπαλλήλους που κλήθηκαν για δουλειά”.

Κατά τον ίδιο, επιβαρυντικά στην κίνηση στην αγορά λειτούργησαν χθες το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καταβληθεί το Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και το ότι δεν εμφανίστηκε καταναλωτικό κοινό από τις γύρω περιοχές.

Η χθεσινή ανοικτή αγορά ουσιαστικά εξυπηρέτησε αυτούς που δεν θα μπορέσουν μέσα στην εβδομάδα να κάνουν τις αγορές τους” σημείωσε.

By