Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η σύζυγος αυτόχειρα ομολογιoύχου

Ο αυτόχειρας βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε άθλια οικονομική κατάσταση

kourema-xreous-psalidi-660_1

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την αυτοκτονία  του Χρήστου Μπελέσκα από το δήμο Θερμαϊκού, ο οποίος είχε αγοράσει ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, τα οποία κουρεύτηκαν κατά την διαδικασία του PSI.

Ο αυτόχειρας, που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε άθλια οικονομική κατάσταση, ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική με λεωφορείο των ΚΤΕΛ προκειμένου να απομονωθεί στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας. Μάλιστα, αυτοκτόνησε την ημέρα των γενεθλίων του που συμπίπτει με την ημέρα θανάτου του πατέρα του. Τον αυτόχειρα εντόπισε η σύζυγος του  σε ένα δασύλλιο, στην περιοχή της Σωζόπολης.

Η σύζυγος του 57χρονου, μιλώντας στην κάμερα του thestival.gr, ανέφερε «ότι δεν πίστευα ότι ο άνδρας μου ήταν ικανός να προβεί σε τέτοια ενέργεια… το έλεγε… το διακωμωδούσε, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να το κάνει». «Σε αυτό το δέντρο θα είναι η σειρά η δική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή θα γίνω μανά και πατέρας και θα γίνω σκληρή και να στηρίξω το παιδί μου» καταλήγει με πόνο ψυχής.

By