Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ιδανικός αυτόχειρας ο ΠΑΟΚ [βίντεο]

Ο «δικέφαλος» παίζοντας με παίκτη παραπάνω δέχθηκε 2 γκολ από την Σάλκε και έχασε με 3-2 στην Τούμπα.

paokΜόνο ως αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με «προίκα» το 1-1 της Γερμανίας, ο «δικέφαλος» είχε το… πάνω χέρι στην άδεια Τούμπα, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα.

Ούτε όσο το παιχνίδι παιζόταν 11 εναντίον 11, ούτε και όταν οι γηπεδούχοι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι παίκτες του Στέφενς μπορεί να μην είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Κόντρα στην ροή του όμως, είδαν τον Σαλάι στο 43’ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση όμως για τον ΠΑΟΚ δεν άργησε να έρθει… Ο Αθανασιάδης στο 52’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ η αποβολή του Τζόουνς 11 λεπτά αργότερα, φάνηκε να βάζει την ελληνική ομάδα στην θέση του οδηγού…

Ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Πριν καν περάσουν 3 λεπτά, η Σάλκε στην αντεπίθεση έκανε το 1-2, όμως και πάλι ο «δικέφαλος» είχαν την ευκαιρία για κάτι καλύτερο…

Στο 68’ Λούκας έχασε την μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε ο Κατσουράνης στο 79’, δίνοντας χαρακτήρα θρίλερ στα τελευταία λεπτά.

Στο 81 ο Στοχ θα μπορούσε να είχε κάνει το 3-2, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ και έτσι οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά.

Κάτι που πλήρωσαν, καθώς η Σάλκε «χτύπησε» εκ νέου στην αντεπίθεση και πάλι με τον Σαλάι, που διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80′ Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74′ Ολίσε), Αθανασιάδης (74′ Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Φουκς, Σαντάνα, Χέβεντες, Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν, Κλέμενς (61′ Μέιερ, 70′ Νόιστεντερ), Ντράξλερ (83′ Μάτιπ), Σαλάι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By