Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ικανοποίηση από τον Αναστασίου στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού…

«Μετά από περίπου δύο μήνες βρεθήκαμε ξανά για παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ πιο έτοιμη ομάδα από εμάς και ήταν σημαντικό να δείξουμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή να βρούμε ρυθμό, στη συνέχεια και όσο περνούσε η ώρα λύνονταν η ομάδα…», επεσήμανε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού (1-0 την πολωνική Άρκα Γκντίνια).

thumbnail (17)

«Στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε πολλά καινούργια παιδιά, θέλαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση στην άμυνα με νεαρά παιδιά, αλλά είχαμε μεγάλες αποστάσεις, δεν κερδίσαμε δεύτερη μπαλιά, δεν είχαμε καλή επικοινωνία. Βελτιώθηκε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πρέπει να διορθώσουμε όσα είδαμε στο πρώτο», συμπλήρωσε ο τεχνικός των πράσινων.

Ο Πέτριτς πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 35’ (όμορφη ενέργεια του Ατζαγκούν που πέρασε τη μπάλα στον Πέτριτς, αυτός πλάσαρε και παρότι η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ο Κροάτης φορ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασίου άλλαξε 9 από τους 11 παίκτες με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος στο γήπεδο και να απειλεί.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους έκαναν οι Μπούρμπος και Κότσαρης που αποτέλεσαν τις δυο τελευταίες αλλαγές του Παναθηναϊκού, με τον Έλληνα αμυντικό να είναι πολύ καλός ανασταλτικά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (62’ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62’ Μπούρμπος), Ρισβάνης (46’ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Μέντες), Μυρθιανός (46’ Νάνο), Λαγός (46’ Δώνης), Μαλντίν (46’ Ντίνας), Χουχούμης (46’ Νιούμαν), Ατζαγκούν (46’ Ζέκα), Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης).

By