Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ικανοποίηση του ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα

Τι ανέφερε ο Γιώργος Χαλβατζάκης για τα εισιτήρια και για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος

esake

Σε πλεόνασμα της Ένωσης και στην εμπορικότητα του πρωταθλήματος μπάσκετ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, υποστηρίζοντας πως βρίσκονται κοντά στο στόχο των 200.000 εισιτηρίων.

«Φτάνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, μπορώ να πω ότι κατά κάποιο τρόπο είμαστε ικανοποιημένοι. Κάναμε κάποια βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε αύξηση στα εισιτήρια. Φέτος θέλουμε να φτάσουμε τα 200.000 εισιτήρια και είμαστε στο στόχο», είπε ο κ.Χαλβατζάκης προσθέτοντας: «Φέτος είχαμε την τύχη, οι μισές ομάδες να προέρχονται από την επαρχία. Έδωσαν μεγάλη δυναμική στο πρωτάθλημα. Του χρόνου θα έχουμε έξι αλλά και την ΑΕΚ που θα δώσει μεγάλη δύναμη στο πρωτάθλημα. Επανήλθε το εμπορικό ενδιαφέρον, καταφέραμε να έχουμε εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες. Του χρόνου θα έχουμε μεγάλη συνεργασία με εταιρεία από το εξωτερικό».

Αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά: «Είχαμε αγωνία, ωστόσο είχαμε την τύχη να υπογράψουμε με τη NOVA. Αν δεν είχαμε την στήριξή της δεν ξέρω πως θα ήταν το πρωτάθλημα μας σήμερα. Βασικός αρωγός βέβαια παραμένει ο ΟΠΑΠ και θα παραμείνει. Έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ. Επιστέγασμα όλων αυτών, είναι ότι μετά από 3 χρόνια ο ΕΣΑΚΕ έχει πλεόνασμα. Ο ΕΣΑΚΕ κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Καλή επιτυχία στους τελικούς, να βοηθήσουμε όλοι τις ομάδες μας σε πλαίσια αθλητικά. Ο λόγος στους πρωταγωνιστές».

Βαγγέλης Μελέκογλου 

 

By