Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ισοπαλίες για Γερμανία- Γαλλία

Η Γαλλία δέχθηκε γκολ (από τον Κάσερες) στα τελευταία λεπτά και η Παραγουάη πήρε την ισοπαλία 1-1 (σκόρερ των τρικολόρ στο 82ο λεπτό ο Γκριεζμάν) με τους ευρωπαίους να παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες

miller

Η Γερμανία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φιλικό με το Καμερούν, ενώ ισόπαλο έληξε και το μεγάλο ματς Γαλλία-Παραγουάη.

Ο Ετό άνοιξε το σκορ για το Καμερούν, Μίλερ και Σίρλε έδωσαν προβάδισμα στη Γερμανία, που δέχθηκε όμως την ισοφάριση (από τον Τ.Μότινγκ) για να λήξει χωρίς νικητή (2-2) το φιλικό στο Μενχεγκλάντμπαχ, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στις τάξεις των «πάντσερ».

Η Γαλλία δέχθηκε γκολ (από τον Κάσερες) στα τελευταία λεπτά και η Παραγουάη πήρε την ισοπαλία 1-1 (σκόρερ των τρικολόρ στο 82ο λεπτό ο Γκριεζμάν) με τους ευρωπαίους να παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες.

Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς (έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Μπεργκ μπήκε αλλαγή προς το τέλος) η Σουηδία γνώρισε την ήττα 2-0 από το Βέλγιο. Λουκάκου και Αζάρ οι σκόρερς των «κόκκινων διαβόλων» που πηγαίνουν στο Μουντιάλ με πολλές φιλοδοξίες –μια ομάδα ικανή να φτάσει πολύ ψηλά…

Τέλος, στο Νιού Τζέρσι οι ΗΠΑ επικράτησαν με 2-1 της Τουρκίας (σκόρερς οι Τζόνσον και Ντέμπσϊ –με πέναλτι του Ινάν μείωσαν στις καθυστερήσεις οι τούρκοι).

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By