Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιστορικής σημασίας η Συνέλευση της ΑΕΚ

Θεμέλια για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και της νέας ΚΑΕ, έβαλε η Γενική Συνέλευση –ιστορικής σημασίας- της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

207b0c460ed83019040277b8dcfef900_L

Η ΓΣ διεξήχθη στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Διασποράς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ξεκίνησε τελικά στις 13:00, για να ολοκληρωθεί 10 λεπτά αργότερα.

Ο κ. Ζαχόπουλος ορίστηκε πρόεδρος της συνέλευσης και στη συνέχεια προέκυψαν η επιτροπή ποδοσφαίρου, την οποία αποτελούν οι Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Ανατολιωτάκης, Σκρέκης και Γαντζούλας, αλλά και η επιτροπή μπάσκετ, που την αποτελούν οι Αλεξίου, Κοτσάτος, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς, Αγγελόπουλος και Βάσσιος. Οι δύο επιτροπές θα προχωρήσουν στην σύσταση των νέων ΠΑΕ και ΚΑΕ αντίστοιχα.

Το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου δεν συζητήθηκε, καθώς, όπως τονίστηκε από την Ερασιτεχνική, πρώτα πρέπει να περάσει ο νόμος από τη Βουλή.

Παράλληλα, ένταση προκλήθηκε επειδή δεν συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Οι φίλοι της ομάδας που έδωσαν το παρών δυσαρεστήθηκαν από το γεγονός πως δεν τέθηκαν τα προβλήματα βιωσιμότητας των υπόλοιπων τμημάτων της Ένωσης. Πάντως στα θέματα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης υπήρχαν μόνο η σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ.

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ως τις 10 Ιουλίου και σ αυτό το διάστημα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και ΚΑΕ.

By