Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ισχυρή καταιγίδα στην Θεσσαλονίκη

 Χαρακτηριστικό της έντονης βροχόπτωσης ήταν οι δυνατές αστραπές και βροντές, φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά το τελευταίο διάστημα με τις καλοκαιρινές μπόρες

kairos-broxi-fotografia-arxeiou

Ισχυρή καταιγίδα που συνοδεύτηκε από δυνατούς ανέμους και αστραπές έπληξε την περιοχή της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Σοβαρά προβλήματα παρατηρήθηκαν λόγω της συσσώρευσης μεγάλου όγκου υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου.

Συγκεκριμένα κάτω από τη γέφυρα των Αγίων Πάντων εγκλωβίστηκαν 3 οχήματα . Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ενός οχήματος ενώ οι επιβάτες των άλλων δυο κατάφεραν να βγουν μόνοι τους.

Χαρακτηριστικό της έντονης βροχόπτωσης ήταν οι δυνατές αστραπές και βροντές, φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά το τελευταίο διάστημα με τις καλοκαιρινές μπόρες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε δεκάδες περιπτώσεις κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη για άντληση υδάτων από υπόγεια αλλά και από καταστήματα

Προβλήματα από τη βροχή δημιουργήθηκαν και στο αεροδρόμιο Μακεδονία με αποτέλεσμα να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών. Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

By