Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισχυρισμοί Κασιδιάρη ακόμη και για συνομιλίες του Σαμαρά

«Το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό, έχουν υποκλέψει και τον πρωθυπουργό», τόνισε η Σοφία Βούλτεψη

voultepsi600_120214Πυροτεχνήματα για νέες καταγεγραμμένες συνομιλίες με κυβερνητικά στελέχη, ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, πετούν οι χρυσαυγίτες με τον Ηλία Κασιδιάρη να καταγγέλλει παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά στη Δικαιοσύνη για να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά του ακροδεξιού μορφώματος.

Με μαφιόζικες μεθόδου κλειδαρότρυπας, η Χρυσή Αυγή θέλοντας να δώσει στοιχεία αληθοφάνειας άφησε να εννοηθεί ότι έχει στην κατοχή της στοιχεία που δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε ο ίδιος με ανώτατο δικαστικό, χωρίς να παρέμβει ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.

«Απαιτώ να έρθει ο Α. Σαμαράς στη Βουλή, καταγγέλλω ότι ο δοτός πρωθυπουργός παρεμβαίνει άμεσα στη Δικαιοσύνη, που δεν χρειάζεται να πάρει τον Χαράλαμπο Αθανασίου , τον λέει παναθηναϊκάκια και το όνομα του είναι τρισύλλαβο με την ίδια κατάληξη όπως του Μπαλτάκου», είπε, προκαλώντας τις άμεσες αντιδράσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που κατήγγειλαν εκβιασμό από τους νεοναζιστές.

«Το θέμα είναι ακόμη πιο σοβαρό, έχουν υποκλέψει και τον πρωθυπουργό», τόνισε η Σοφία Βούλτεψη, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για αυτές τις μαφιόζικες μεθόδους, καθώς υιοθετούν τις θεωρίες περί σκευωρίας, ρίχνοντας νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής.

«Δεν εκβιαζόμαστε από πολιτικούς νταβατζήδες της κλειδαρότρυπας», ήταν το άμεσο σχόλιο του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που ζήτησε να δοθούν όλα στη δημοσιότητα.

By