Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν

H φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι βαριά και έτσι δεν επέτρεψε στην Μπάγερν Μονάχου να φύγει νικήτρια από το «Ολντ Τράφορντ»

1Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Βίντιτς και οι Βαυαροί απάντησαν με τον Σβάινσταϊγκερ.

Ο τελευταίος όμως αποβλήθηκε στο 90′ και χάνει την ρεβάνς του Μονάχου, όπως και ο Χάβι Μαρτίνεθ που συμπλήρωσε κίτρινες, αλλά επιστρέφει από τιμωρία ο Ντάντε.

Γενικά η Μπάγερν δεν έπιασε την απόδοση που περίμεναν όλοι και ουσιαστικά εκτός του γκολ είχε μόνο 1-2 καλές στιγμές, με τον Ολυμπιακό να έχει περισσότερες στο ίδιο γήπεδο (και φυσικά Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ πολύ περισσότερες, όπως και από 3 γκολ).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν ακριβός αυτό που έπρεπε, άφησαν τους Γερμανούς να κάνουν τις πάσες τους, κατάφεραν μετά από καιρό να είναι καλοί στην άμυνα, είχαν ξανά τον Ντε Χέα σε καλό βράδυ και εκ νέου τον Ρούνεϊ δημιουργό, καθώς έκανε την 8η ασίστ του στην διοργάνωση (πρώτος στην λίστα).

 

MANUTD: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπούτνερ (74′ Άσλεϊ Γιανγκ), Κάρικ, Γκιγκς (46′ Καγκάουα), Φελαϊνί, Βαλένσια, Γουέλμπεκ (85′ Χαβιέρ Ερνάντες), Ρούνεϊ.ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος (74′ Γκέτσε), Ρόμπεν, Ριμπερί, Τόμας Μίλερ (63′ Μάντζουκιτς).

*κόκκινη 90′ Σβάινσταϊγκερ

By