Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα Μπουτάρη για περισσότερες επενδύσεις στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Κάλεσμα σε αερομεταφορείς να επενδύσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης απηύθυνε ο δήμαρχος, Γ. Μπουτάρης, με αφορμή τη δημιουργία της βάσης της Ryanair

boutaris800_141213
«Ελπίζουμε ότι και άλλοι αερομεταφορείς θα αξιολογήσουν τη Θεσσαλονίκη λαμβάνοντας υπ’όψιν τα νέα δεδομένα για την πόλη μας» πρόσθεσε. Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και εκτίμησε ότι θα έχει θετική συνεισφορά στην πόλη, στο πλαίσιο του ρόλου της ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας του 2014».

Η Θεσσαλονίκη έχει ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών διεθνών προορισμών, τόνισε και έκανε λόγο για δημιουργία θέσεων εργασίας για το εγχώριο δυναμικό χάρη στην εγκατάσταση της Ryanair.
Τη δημιουργία της βάσης χαιρέτισε και η διοίκηση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη των προσπαθειών να καταστούν οι αερομεταφορές πιο προσιτές στο επιβατικό κοινό.

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ως Οργανισμός, προσεγγίζοντας κι άλλες εταιρείες με εισιτήρια χαμηλού κόστους» , υπογράμμισε ο πρόεδρός του, Γ. Τσαμασλής.

ryanair1

(Visited 1 times, 1 visits today)
By