Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κάντε τις διακοπές σας ταινία

Το grazytravel γεννήθηκε από έναν ταξιδευτή και απευθύνεται σε ταξιδευτές και όχι σε τουρίστες.

LOGO FINAL_ME G KAI SKIA (1)«Είναι ένα εργαστήρι πραγματικών ταξιδιών και εμπειριών» όπως συνηθίζει να λέει ο εμπνευστής του. Εκεί οι έμπειροι συνεργάτες κατασκευάζουν τα ταξίδια που εσείς θέλετε.Θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας ταινία με σενάριο,βουνό,θάλασσα, εξοχή, εμπειρίες σε χωράφια,ταξίδι με μηχανές, ιστιοπλοΐα, βόλτα στις Κυκλάδες με φουσκωτά,πεζοπορία,γαστρονομία ακόμη και μια μικρή Οδύσσεια είναι έτοιμοι να σας το δώσουν αν το επιθυμείτε.

Στόχος των ανθρώπων του grazytravel.com, η διεύρυνση της δυνατότητας ταξιδιωτικών επιλογών όσων έρχονται από το εξωτερικό, πέρα από τις συνηθισμένες φόρμες των κλασικών πακέτων sea and sun.

Η φιλοσοφία του έγκειται στη πρωτοτυπία, τη μοναδικότητα και το διαδραστικό περιεχόμενο.

Τα ταξιδιωτικά project σχεδιάζονται και οργανώνονται εξ” αρχής, κυρίως για μικρές ομάδες (8-20 ατόμων) με γνώμονα την καινοτομία, τη θεματική πολυμορφία, την εναλλαγή δραστηριοτήτων και δράσεων, με αναφορές στην Ελλάδα του σήμερα.

Η εταιρεία έχοντας τις επαγγελματικές της ρίζες στον κόσμο των media και της επικοινωνίας αναλαμβάνει επίσης καθε φύσης τηλεοπτική παραγωγή, ειδικές εκδόσεις αλλά και τη διοργάνωση ειδικών θεματικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Αναζητήστε το ταξίδι στο www.grazytravel.com ή κάντε μια βόλτα απο το εργαστήριο ταξιδιωτικών κατασκευών στην Πλάκα, (Θουκυδίδου 5, 1ος όροφος).

[space size=»30″]

By