Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κάρα: «Πάμε να το γυρίσουμε, μπορούμε»…

 «Σας πιστεύω. Πάμε. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια».

image_resizer

Στον Φερνάντο Σάντος ανήκουν τα παραπάνω λόγια και είναι απόσπασμα της ομιλίας του στους διεθνείς σε μια προσπάθεια αναστήλωσης του ηθικού και διατήρησης της καλής ψυχολογίας στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

« Σας έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Χρειάζεται να υπάρχει αυτοσυγκέντρωση για να μην πάθουμε ότι πάθαμε στο ξεκίνημα του αγώνα με την Κολομβία και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα», είπε ο Πορτογάλος μετά τη… βιντεοθεραπεία –που σημαίνει: «ξεγύμνωμα» της αντιπάλου (Ιαπωνίας)…

«Μη δίνετε σημασία σ αυτά που λέγονται και γράφονται. Είμαστε ενωμένοι», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής καταλήγοντας: «Πάμε να κερδίσουμε την Ιαπωνία και μετά θα δούμε τον αγώνα με την Ακτή. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ σας πιστεύω».

Το λόγο πήρε κι ο αρχηγός, ο Γιώργος Καραγκούνης.  «Κλείστε τα αυτιά σας, μη δίνετε σημασία σε κριτικές και σε αυτά που γράφονται. Εμείς είμαστε μια καλή ομάδα, πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να παίζουμε όπως πάντα ο ένας για τον άλλο», είπε. Και μετέδωσε το πάθος του στους υπόλοιπους: «Πάμε δυνατά! Πάμε να το γυρίσουμε, μπορούμε!».

Μαζί σου αρχηγέ!

Β.Μελ.

By