Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

 Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας

narkotika

Πάνω στο αλισβερίσι για ένα «φιξάκι» ηρωίνης μεταξύ του 34χρονου πωλητή και του 38χρονου που χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» επενέβησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και τους πέρασαν χειροπέδες. Αυτή, όμως, ήταν μόνο η αρχή για το «ξεδόντιασμα» ενός ευρύτερου κυκλώματος που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στην Κέρκυρα.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο της αγοραπωλησίας, συνελήφθη ένα ζευγάρι που είχε ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Όπως αποδείχθηκε, ο 36χρονος οδηγός και η 29χρονη συνοδηγός ήταν οι συνεργοί του διακινητή και τον είχαν μεταφέρει στη συνάντηση με το αυτοκίνητό τους το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης ναρκωτικών.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια, τα οχήματα και διάφορες κρυψώνες που χρησιμοποιούσε η τριμελής σπείρα. Στην κατοχή του 38χρονου κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»), μικρή ποσότητα κοκαΐνης και 32,2 γραμμάρια ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.770 ευρώ. Άλλα 15 γραμμάρια ηρωίνης και μια ζυγαριά βρέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου, ενώ η 29χρονη και ο 34χρονος είχαν ακόμη 34 γραμμάρια ηρωίνης και 4.750 ευρώ!

Όλα τα χρήματα κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση της ηρωίνης και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που τους απήγγειλε κατηγορίες κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία.

By