Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κίνημα στήριξης των «58» στη ΔΗΜΑΡ

Προχώρησαν ήδη στη συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για να προετοιμάσει πανελλαδική σύσκεψη στελεχών και μελών της κίνησης

DIMAR

Στη συγκρότηση κίνησης που θα στηρίξει τις προσπάθειες της αντίστοιχης κίνησης των «58» για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς προχώρησαν στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς αλλά και πολίτες που κινούνται στον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Ήδη, μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή μετά από σύσκεψη στην Αθήνα προχώρησαν στην εκλογή συντονιστικού οργάνου, το οποίο θα προετοιμάσει πανελλαδική σύσκεψη στελεχών και μελών της κίνησης. Όπως αναφέρουν, θέλουν συντεταγμένα να συμβάλουν στην υπόθεση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης και να εργαστούν για την επιτυχία του ψηφοδελτίου της στις Ευρωεκλογές.

Το συντονιστικό της Αριστερής Μεταρρυθμιστικής Κίνησης απαρτίζουν οι: Αγριαντώνη Χριστίνα, Αντωνίου Γιάννης, Βαρελάς Ανδρέας, Γλαμπεδάκης Μάνος, Δεληπέτρου Εύη, Διόγος Μάκης, Καλατζής Παναγιώτης, Καούνης Γιάννης, Κουρουζίδης Σάκης, Μεϊμάρογλου Γιάννης, Παπαγιαννοπούλου Λέλα, Πλεμένος Γιώργος, Σαμαντάς Τέλης.

Σημειώνεται, ωστόσο ότι αυτή την προσπάθεια δεν στηρίζουν τα μέλη της μειοψηφίας της Κ.Ε του κόμματος ούτε ο Σ. Λυκούδης, ούτε και οι Μ. Λιοναράκη, Κ. Κάρης, Δ. Τσικαρδάνη και Γ. Καραγρηγορίου, που έχουν εκλεγεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

By