Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καίνε» τον Λαγό τα SMS για την επιχείρηση εκκαθάρισης αλλοδαπών

Για το χτύπημα μελών της Χρυσής Αυγής σε στέκι αλλοδαπών στην Ηλιούπολη

Giannis-Lagos-570«Καίνε» το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Λαγό τα μηνύματα μέσω SMS που στάλθηκαν, αλλά και που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο, προ και μετά από το χτύπημα μελών της Χρυσής Αυγής σε στέκι αλλοδαπών στην Ηλιούπολη, που είχε λάβει την κωδική ονομασία «συνεργείο».

Όπως όλα δείχνουν, τα επίμαχα μηνύματα SMS που σχετίζονται άμεσα με  τις επιχειρήσεις   εκκαθάρισης αλλοδαπών υπό τον κωδικό «συνεργείο», «δένουν» τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του εν λόγω βουλευτή, αλλά και σε βάρος άλλων μελών της Χρυσής Αυγής.

Η επίθεση αυτή έγινε στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο», που βρίσκεται  στην συμβολή των οδών Μαρίνου Αντύπα και Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 30 άτομα με μαύρα ρούχα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν με ρόπαλα και λοστούς στο «Συνεργείο», όπου προξένησαν φθορές, ενώ τραυμάτισαν ελαφρά δύο ανήλικους και έναν ενήλικα που βρίσκονταν εκεί. Όπως είχαν καταγγείλει οι παρευρισκόμενοι στο «Συνεργείο» οι δράστες φώναζαν συνθήματα για τη Χρυσή Αυγή, ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν με ακροδεξιό περιεχόμενο.

Τα επίμαχα αυτά SMS, τα οποία προέρχονται από το κινητό του  κ. Λαγού, σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκαν τον Ιούλιο του 2013.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μερικά από τα μηνύματα (SMS) αυτά, αναφέρουν:

12.7.2013. SMS προς Λαγό:
Πλάκα – πλάκα το συνεργείο στην Ηλιούπολη είχε δουλειά. 50 μηχανάκια. Γράφανε ότι διακόψατε το μάθημα των αγγλικών. Δηλαδή τους αλλάξετε λάδια και τους γρασάρατε;

18.7.2013. SMS προς Λαγό:
Έμαθα ότι στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Μηλιαράκη και Κουρμούλη γωνία, υπάρχει μεγάλο Τζαμί στο οποίο κάθε Παρασκευή μαζεύονται πολλοί. Εξωτερικά φυλάσσεται από ασφαλίτες από το απέναντι καφενείο. Το έμαθα και είπα να σου το πω.

11.7.2013. SMS Λαγού προς τρίτο άτομο:
Έχω μάθει ό,τι λέω να το κάνουν και δεν αλλάζει αυτό. Μια χαρά φίλε την άκουσαν χτες. Και οι δικοί μας πήραν τα πάνω τους. Τους συλληφθέντες τους πήραμε και φύγαμε γύρω στις 10 και μισή.

Στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί 26 άτομα, ενώ ο αριθμός των κατηγορουμένων ανέρχεται στους 50 και των μαρτύρων στους 100. Εκτός από τους εμπλεκόμενους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ακόμα 16 άτομα επίκειται να απολογηθούν για τα επεισόδια στο Κερατσίνι με θύματα Αιγύπτιους ψαράδες και στην Ιεράπτερα Κρήτης, καθώς και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

By