Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καβγάς» μεταξύ Ποταμιού και Αυγής

«Ο Σταύρος είναι παιδί του παλαιού κόσμου είναι και μάλιστα από τα κακομαθημένα»

theodorakisA

«Καβγάς» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο Ποτάμι και στην Αυγή με αφορμή την κριτική της εφημερίδας στον επικεφαλής του κόμματος. Συνέχεια στην κόντρα δίνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη που την Πέμπτη απάντησε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε  στην εφημερίδα με τίτλο «Ράμφος, Θεοδωράκης, Ψαριανός: Το σόου της χρονιάς» με την υπογραφή του Ανανδρανιστάκη Γιώργο, αλλά και σε δημοσίευμα της 13ης Νοεμβρίου με τίτλο «Το Ποτάμι για την «Αυγή»», το οποίο υπογράφει ο Σίμος Χρήστος.

Σε ανακοίνωση του με τίτλο «Τρία δείγματα νέου «αριστερού» ήθους» το Ποτάμι σημειώνει: «Eυχαριστούμε τον διευθυντή της Αυγής Νίκο Φίλη που ανέθεσε την ευθύνη της απάντησης στο Ποτάμι στον Χρήστο Σίμο και όχι σε κάποιον άλλον συνεργάτη της εφημερίδας του».

«Σε αυτόν, για παράδειγμα, που σχολιάζει στην Αυγή τις κινήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, με τον ακόλουθο τρόπο. Δείγμα 1ον: «Το σακίδιο του Σταύρου είναι το υποκατάστατο της μήτρας που δεν έχει, γι’ αυτό το κουβαλάει εμμονικά, ως διαρκή υπενθύμιση της τραγικής έλλειψης». Δείγμα 2ον: «Και ο Σταύρος παιδί του παλαιού κόσμου είναι και μάλιστα από τα κακομαθημένα. Δε βαριέσαι όμως, στην Ελλάδα είσαι ό,τι σε δηλώσει ο Μπόμπολας». Δείγμα 3ον: «Το μεγάλο μειονέκτημα του Θεοδωράκη είναι η καταφανέστατη αλαζονεία του. Τον βλέπεις και λες να ένα ψώνιο, ένας καβαλημένος, ένας Δελαπατρίδης με σακίδιο»», προσθέτει.

«Σεβόμενοι το αναγνωστικό κοινό παραθέσαμε ενδεικτικά μόνο τρία δείγματα της κριτικής της Αυγής προς τον επικεφαλής του Ποταμιού. Δείγματα προφανώς του νέου πολιτικού και δημοσιογραφικού ήθους που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν», καταλήγει το Γραφείο Τύπου του Ποταμιού.

By