Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: με ανακοίνωση «απάντησε» στην ανακοίνωση…

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός «απάντησε» στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την οποία οι ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στην ΕΟΚ ζητώντας την κατακύρωση υπέρ τους του αγώνα Κυπέλλου.

dc210a30a4753155aa9f5bc80e730d86_LΑναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Γελάνε ακόμα και σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά με το νέο παραλήρημα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός τους οποίους πάντως κατανοούμε: Από τη στιγμή που-χρόνια τώρα- δεν μπορούν να νικήσουν στο γήπεδο, αναζητούν τρόπους για να χαρούν, να νικήσουν με ΚΑΘΕ τρόπο.

Αν και -είναι αλήθεια- η στιγμή αυτή δεν προστάζει… επιχειρήματα αλλά χιούμορ. Ξεπέρασαν και τους εαυτούς τους.

Οι νομικές τους εφευρέσεις δεν έχουν προηγούμενο. Αίφνης ανέσυραν διατάξεις για ερασιτεχνικά σωματεία! Η σύγχυση είναι προφανής. Ό,τι βολεύει κάθε φορά. Τα πυροτεχνήματα, όμως, σβήνουν όσο εύκολα ανάβουν.

Είμαστε έκπληκτοι που δεν έκαναν την ένσταση για την παρουσία στο ΟΑΚΑ εκείνων που τους νίκησαν, δηλαδή των παικτών και του προπονητικού επιτελείου του Παναθηναϊκού. Αν και θεωρούμε πολύ πιθανό ακόμα κι αν δεν εμφανιζόταν η ομάδα μας στο γήπεδο πάλι να έχανε ο Ολυμπιακός.

Καλή επιτυχία στην υπεράσπιση της ιδέας ότι… οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο, όπως διατυμπανίζουν διαρκώς οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός όταν βρίσκονται στην αγαπημένη τους θέση: Μπροστά στις κάμερες όπου κανείς δεν τους διακόπτει και δεν τους απαντά.

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της κοινής γνώμης πρέπει να δείχνεις ενδιαφέρον-αφοσίωση-ικανότητα-ειλικρίνεια και όχι ανακοινώσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού. Αυτό αναφέρεται σε όλα τα εγχειρίδια διαχείρισης κρίσεων. Η ανακολουθία τους είναι παροιμιώδης.

Από εκεί και πέρα όμως αναζητούμε τους λόγους για τους οποίους οι εμφανιζόμενοι ως θιασώτες της νομιμότητας και «καλά παιδιά» του ελληνικού μπάσκετ, όπως και οι αρμόδιες Αρχές αδιαφορούν στα γεγονότα που παρουσιάσαμε στην πρόσφατη (9/10/2014) ανακοίνωσή μας βάσει των οποίων κακώς δεν επεβλήθη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ποινή αποκλεισμού της έδρας της 1-5 αγωνιστικών για δυσφήμηση του αθλήματος βάσει του άρθρου 68, παρ.1,2,3Α του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του ΕΣΑΚΕ για 8 περιπτώσεις που παρουσιάσαμε (http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=31170).

Κατόπιν όλων αυτών δίνουμε την εξής συμβουλή: Να αλλάξετε νομικούς διότι όπως ήδη γνωρίζετε, σας έρχεται χιονοστιβάδα υποθέσεων αθλητικού, οικονομικού, φορολογικού, αστικού και ποινικού ενδιαφέροντος».

By