Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καθαρίστριες: Κλίμα τρομοκρατίας

«Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας (!) του πολίτη κ. Κικίλια και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, να μην κρύβονται πίσω από άλλους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί»

 

katharistriesPPPP

 

Για κλίμα τρομοκρατίας κάνουν λόγο με ανακοίνωσή τους οι απολυμένες καθαρίστριες του υπoυργείου Οικονομικών. Όπως σημειώνουν, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί παλαιές και δοκιμασμένες μεθόδους για να τις κάμψει. Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση : «Μετά τους ξυλοδαρμούς, τους τραυματισμούς και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, η Κυβέρνηση επιλέγει να χρησιμοποιήσει «παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους για να μας τρομοκρατήσει.» 

Ειδικότερα καταγγέλλουν :

« Την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και πολίτη που καλύπτουν διαρκώς την κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, για αδιευκρίνιστους (!) λόγους.

 Την προσαγωγή πολίτη που συμπαραστεκόταν στην κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Τον κατέβασαν από το ταξί (το οποίο ακινητοποίησε αστυνομικό όχημα και αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ) και τον μετέφεραν στο τμήμα, επειδή …..έμοιαζε με ύποπτο ληστείας!

 Την συνεχή παρουσία «περίεργων» τύπων με πολιτικά, οι οποίοι παρακολουθούν «διακριτικά» εμάς, αλλά και πολίτες που μας συμπαραστέκονται, όταν απομακρύνονται από τον χώρο της κινητοποίησης.

Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας (!) του πολίτη κ. Κικίλια και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, να μην κρύβονται πίσω από άλλους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί.

Καλούμε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα να καταδικάσει τέτοιες τακτικές που σήμερα αφορούν εμάς, αύριο όμως τον κάθε ένα.»

 

By