Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Και η Μάντσεστερ του Φαν Χάαλ για Μανωλά! Τι γίνεται με Ετό. Αποθέωση για τον Αφελάϊ…

Ενώ στον Ολυμπιακό τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Ιμπραίμ Αφελάι που, από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην χώρα μας, νέα σενάρια από την Ιταλία «θέλουν» τον Φαν Γκάαλ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μανωλά!

thumbnail (7)Πηγές προσκείμενες στη Ρόμα υποστηρίζουν ότι ο Λουίς Φαν Χααλ θέλει τον Έλληνα άσο στο Ολντ Τράφορντ και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του παίκτη, για τον οποίο αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά η Γιουβέντους (που προσφέρει και ανταλλάγματα σε έμψυχο υλικό).

Στο μεταξύ, ενώ ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει ότι ασχολείται με τον Ετό, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι μέσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Καμερουνέζο φορ, μαζί με τον Άγιαξ και την Γιουβέντους.

Για το θέμα του επιθετικού πάντως, ο Ολυμπιακός βρίσκεται συνεχώς σε επαφές ενώ -δια πάν ενδεχόμενο- είναι σε ετοιμότητα ο… Μήτρογλου (που ήταν εκτός 18αδας στο σημερινό ματς της Φούλαμ με την Ίπσουιτς).

Για τον Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό αναφέρουν ότι βρίσκεται μεταξύ Μίλαν, Πάρμα και Ολυμπιακό, την ώρα που οι Ιταλοί λένε πως είναι ήδη στην Ελλάδα και περιμένει τις εξελίξεις από τη FIFA για να υπογράψει στους ερυθρόλευκους! Που να βγάλεις άκρη…

Όσο για τον Ιμπραΐμ Αφελάι, στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν και αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και φίλοι της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποθεώσουν το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

thumbnail (9) ÁÖÉÎÇ ÁÖÅËÁÉ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÁÖÉÎÇ ÁÖÅËÁÉ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ

 

Ο Αφελάι θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του (1+2 χρόνια) με τον Ολυμπιακό.

 

 

By