Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Και οι «παραπονούμενες» πολυεθνικές στο ραντεβού με τον Χατζηδάκη

xatzidakis in

Κάλεσαν και τους «παραπονούμενους» επιχειρηματίες, εκπροσώπους ξένων πολυεθνικών επιχειρήσεων στο νέο ραντεβού που πραγματοποιείται σήμερα με κυβερνητικό κλιμάκιο. Μετά τις πρόσφατες επαφές του ίδιου του πρωθυπουργού ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης και ο υφυπουργός Νότης Μηταράκης συναντώνται με εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών που έχουν ανακοινώσει πρόσφατα αύξηση ή έναρξη παραγωγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Ο κ. Χατζηδάκης μάλιστα διευρύνοντας το δείγμα επιχειρήσεων καλώντας και κάποιους από τους κομμένους της πρώτης συνάντησης οι οποίοι δίκαια διαμαρτυρήθηκαν.
Στο Υπουργείο Ανάπτυξης βρίσκονται σήμερα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μηνάς Ζωούλης, από την Barilla Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος, από την Bic Violex ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Πισιμίσης, από την Friesland Campina Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κ.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, από την Henkel ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Κώστας Φαλτσέτας, από την Johnson & Johnson, ο διευθύνων σύμβουλος του ιατρικού κλάδου κ. Θόδωρος Λιακόπουλος, από την Kraft Hellas ο διευθύνων σύμβουλος κΛευτέρης Χαλουλάκος, από την Nestle Ηellas ο διευθύνων σύμβουλος κ.Raymond Franke, από την Phillip Morris (στην οποία ανήκει η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος) ο γενικός διευθυντής της κ Ιάκωβος Καργαρώτος, από την SCA Hygiene Products SA η υπεύθυνη πωλήσεων κυρία Κατερίνα Αρβανιτάκη, από την Unilever Hellas ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Γρηγόρης Αντωνιάδης και από την Ytong Thrakon ο διευθύνων σύμβουλος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο νέος επενδυτικός νόμος, η διευκόλυνση των ήδη εξαγγελθέντων επενδυτικών προγραμμάτων καθώς και θέματα τιμών.[space size=»30″]
By