Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Και ο Παναγιωτόπουλος κατά Καραβίτη

«Με τον ΕΝΦΙΑ ο Καραβίτης έχει ευθύνες»

panagiotopoulos

Μετά τους 21 «γαλάζιους» βουλευτές και ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος βάζει στο «κάδρο» της ευθύνης για τον ΕΝΦΙΑ τον συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Νίκο Καραβίτη.

«Με τον ΕΝΦΙΑ ο Καραβίτης έχει ευθύνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος σε δηλώσεις του στο mega, διευκρινίζοντας: «Ενώ μπορούσε να φέρει σε πέρας την υπόθεση αυτή ο Μαυραγάνης, που είναι άξιος και δοκιμασμένος στον ιδιωτικό τομέα, ανέλαβε ο Στουρνάρας και ανέθεσε στον Καραβίτη. Υπήρχε πόρισμα τρικομματικής επιτροπής, όταν ήταν τρία κόμματα στην κυβέρνηση και η ΔΗΜΑΡ, υπό τον Μαυραγάνη, που υπεδείκνυε άλλα. Δεν τα ακολούθησε ο κ. Καραβίτης και ουσιαστικά φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

Παράλληλα ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε πως «η κυβέρνηση έχει τραυματιστεί πολιτικά από τον ΕΝΦΙΑ«, ωστόσο έσπευσε να διαμηνύσει πως με την παρέμβαση του πρωθυπουργού θα αμβλυνθεί το κλίμα δυσαρέσκειας. «Εχω εμπιστοσύνη στα κοινωνικά ανακλαστικά του πρωθυπουργού, ο οποίος για ακόμη μία φορά ανέλαβε, με τη βοήθεια ανθρώπων όπως ο Μαυραγάνης και άλλων να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για συγκεκριμένα πράγματα και όπως πάντα τηρεί το λόγο του. Πάμε σε άμεσες βελτιώσεις στα θέματα του ΕΝΦΙΑ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ικανοποιούν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας – και εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος αν με ρωτήσετε- αλλά κάτω από αυτές τις συνθήκες πρέπει να ξέρουν ότι θα γίνουν τα επόμενα βήματα και από δω και πέρα ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω φοροελαφρύνσεις«, κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά.

By