Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κακλαμάνης: Έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου

«Δεν έπεσα με αλεξίπτωτο και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

kaklamanisA

«Δεν υπερτιμώ, ούτε υποτιμώ κανέναν. Προσωπικά, έχω εμπειρία 8 χρόνων και γνώση, καθώς έμεινα στην αντιπολίτευση του δήμου. Την ίδια ώρα, κανείς από τους άλλους υποψήφιους δεν λέει αν θα μείνει στο δήμο εφόσον χάσει» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης  στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

«Δεν έπεσα με αλεξίπτωτο και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για την πόλη μου» συμπλήρωσε. Επίσης, παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει ορισμένα λάθη επί δημαρχείας του, τα οποία, όπως είπε, έχει αναγνωρίσει.

Ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος υποψήφιος και βάσει αυτού κάλεσε τους δημότες να στείλουν το όποιο μήνυμα θέλουν, ψηφίζοντας εκείνον, αντί να στραφούν σε ακραίες λύσεις.

Ερωτηθείς για την επίμαχη του  δήλωση σχετικά με τις κασέτες που ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του  ο Ηλίας Κασιδιάρης στον απόηχο της υπόθεσης Μπαλτάκου, ο Ν.Κακλαμάνης τόνισε ότι υπάρχει απόλυτη σιγή από τη Χρυσή Αυγή για το θέμα. Συνέδεσε, δε, την συγκεκριμένη στάση του κόμματος με την αλλαγή θέσης του πρωθυπουργού -όπως είπε- για το ζήτημα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τον Ν.Κακλαμάνη, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, που ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη συνέντευξη στον ANT1, η θέση της κυβέρνησης ήταν «θα τους εξαφανίσουμε», κι όποιος έλεγε, όπως ο ίδιος, ότι ο τρόπος για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής δεν είναι να τεθεί εκτός νόμου δεχόταν επίθεση.

Αλλά ο πρωθυπουργός άλλαξε θέση πάνω σε στο θέμα της απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής κι έτσι εξαφανίστηκε ο Κασιδιάρης και οι απειλές του, υποστήριξε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

By