Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Καλή προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ στην ήττα 2-0 από τη Νάπολι…

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τη Νάπολι στο «Σαν Παόλο» και βρήκε ευκαιρίες για να πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 2-0…

PAOK_NAPOLIΣτο πιο δυνατό φιλικό που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα του και να την τεστάρει. Η Νάπολι στάθηκε τυχερή και άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, μόλις το 3ο λεπτό και χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 20′ ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70′ παίχτηκε ποδόσφαιρο αφού οι δύο προπονητές έκαναν συνεχώς αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά η Νάπολι ήταν εκείνη που πέτυχε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο.

Καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος για τον Δικέφαλο του Βορρά ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς.

Νάπολι: Ράφαελ (72′ Κολόμπο), Μέστο (62′ Μάτζιο), Αλμπιόλ (68′ Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46′ Γκουλάμ), Γκάργκανο (62′ Ραντόσεβιτς), Ζορζίνιο (46′ Ινλέρ), Χάμσικ (68′ Πάντεβ), Καγεχόν (46′ Μέρτενς), Βάργκας (46′ Τζεμαΐλι), Σαπάτα (46′ Μίτσου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου (68′ Κωνσταντινίδης), Βίτορ (56′ Σκόνδρας), Κατσικάς (62′ Ποζατζίδης), Ρατς (56′ Ρατς), Μαντούρο (46′ Κάτσε), Τζανδάρης (57′ Σαββίδης), Γκολάσα (56′ Μάρτενς), Μακ, Περέιρα (62′ Κουλούρης), Αθανασιάδης.

By