Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα

 

kairos2

 

Σήμερα Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από το ανατολικό και νότιο κομμάτι της.

Αττική: Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -3 (μείζον 3) έως 9 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -4 (μείζον 4) έως 15 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By