Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καλός, αλλά με προβλήματα στα… ψηλά ο Παναθηναϊκός [βίντεο]

Οι «πράσινοι» έχασαν 2-0 από την Νόριτς στην Αγγλία, με δύο κεφαλιές του Μπράντλεϊ.

pao-norwichΜία εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και ενώ ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει βελτίωση σε πολλούς τομείς, ένα πρόβλημα δεν λέει να λυθεί.

Αυτό των εναέριων μονομαχιών, το οποίο συνήθως βρίσκει τους παίκτες του «τριφυλλιού» χαμένους και τον Γιάννη Αναστασίου με έναν μεγάλο «πονοκέφαλο».

Με αυτό τον τρόπο άλλωστε σκόραρε και τα δύο γκολ της με τον Τζόνσον η Νόριτς στη νίκη με 2-0 επί των «πράσινων» στην Αγγλία, χαλώντας την καλή εικόνα που θα μπορούσε να είχε αφήσει η ελληνική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός τακτικά, με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και ασφυκτική πίεση ανά τακτά χρονιά διαστήματα, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα του Μέντες, Μαρινάκη, Μπαϊράμι (στο δεύτερο ημίχρονο), Ντίνα και Αμπεΐντ.

Ωστόσο το γκολ του Τζόνσον στην πρώτη φάση των γηπεδούχων στο 4’, τους έδωσε το προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν παρά την διπλή ευκαιρία και το δοκάρι του Ντίνα λίγο αργότερα.

Έτσι φτάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η Αγγλική ομάδα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 59’ με τον ίδιο παίκτη, τον Τζόνσον δηλαδή και με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά.

Από εκείνο το σημείο, ο Παναθηναϊκός άρχισε να έχει και πάλι την υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις δύο ευκαιρίες που είχε με τον Μπεργκ για να μειώσει.

Νόριτς: Ράντι, Μάρτιν (46′ Φαν Βολφσβίνκελ), Τέρνερ, Μπένετ, Γκαρίντο, Σνόντγκρας (46′ Φερ), Τετέι, Τζόνσον (79′ Ρέντμοντ), Όλσον (46′ Γουιτάκερ), Χουλαχάν, Χούπερ (55′ Μπένετ).

Παναθηναϊκός:Καπίνο, Μαρινάκης (85′ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής (63′ Τριανταφυλλόπουλος), Σίλντενφελντ (77′ Δώνης), Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπεΐντ (73′ Χουχούμης), Καρέλης (46′ Μπεργκ), Μπαϊράμι (90′ Μουζακίτης), Ντίνας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By