Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμένος: Όποιος θέλει να φύγει,να φύγει τώρα

«Όποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα»

ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΦ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ  ΑΝΕΛ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στη σκιά των αποχωρήσεων των δύο βουλευτών Βασ. Καπερνάρου και Μίκας Ιατρίδη, συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Κατά τη συνεδρίαση ο κ. Καμμένος συνέδεσε ευθέως τις αποχωρήσεις των βουλευτών του με την επικείμενη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές: «Όποιος θέλει να φύγει, όποιος έχει εξαγοραστεί από τη ΝΔ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή όποιος φοβάται ότι δεν θα επανεκλεγεί με τους ΑΝΕΛ, να σηκωθεί να φύγει τώρα». Ο Π. Καμμένος έκανε λόγο για «αποστασία» και χαρακτήρισε «ενορχηστρωμένο και σχεδιασμένο» το γεγονός των αποχωρήσεων, ενώ άφησε αιχμές για τη συμπεριφορά της Μίκας Ιατρίδη κατά την προεκλογική περίοδο, λέγοντας ότι δεν προσπάθησε να βοηθήσει το κόμμα και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές στην περιφέρειά της.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε επίσης, με έμφαση, ότι η θέση του κόμματος έναντι της εκλογής του ΠτΔ είναι σαφής, και δεν πρόκειται να ψηφιστεί κανένας υποψήφιος, προκειμένου να προκληθούν εκλογές. Νωρίτερα ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, διάβασε ανακοίνωση του κόμματος με την οποία διατυπώνονται αιχμές για τα κίνητρα της πρόσφατης αποχώρησης των δύο βουλευτών καθώς και η «η απορία για ποιον λόγο οι δύο συνάδελφοι που αποχώρησαν και μάλιστα χωρίς πολιτικά επιχειρήματα, έσπευσαν να εκδηλώσουν αιφνιδιαστικά αυτή την απόφασή τους την ώρα που θα μπορούσαν να εκφραστούν στο επερχόμενο Εθνικό Συμβούλιο».

By