Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμίνης: «Έγκλημα η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας»

Μεταξύ των άλλων ο κ.Καμίνης εξέφρασε την επιθυμία του να μετατρέψει την Βαρβάκειο σε μια μεγάλη αγορά εφάμιλλη των αγορών που βρίσκονται στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

kaminis

Για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας εξέφρασε σήμερα την αντίθεσή του ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Αυτό που έγινε με την δημοτική αστυνομία είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε εις βάρος του δήμου», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακόμη, τόνισε πως η πρωτεύουσα δεν είναι μια βρώμικη πόλη και υπεραμύνθηκε του έργου του στον δήμο με βάση τα οικονομικά δεδομένα της εποχής λέγοντας χαρακτηριστικά, «κρατήσαμε την πόλη όρθια».

Ο κ. Καμίνης σε σχόλιό του για το τρομοκρατικό χτύπημα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος να προκαλείται πανικός στον κόσμο, ενώ για το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας είπε ότι, «δεν πρόκειται να γκρεμιστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού αν δεν φτιαχτεί άλλο».

Τέλος, αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να μετατρέψει την Βαρβάκειο σε μια μεγάλη αγορά εφάμιλλη των αγορών που βρίσκονται στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, προαναγγέλλοντας παράλληλα την πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου μέχρι το τέλος του 2015.

 

By