Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καμίνης: Έχουμε δρόμο μπροστά μας για τις εκλογές

«Πυρά» κατά του Νικήτα Κακλαμάνη από το δήμαρχο Αθηναίων

ΕΕΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ CORPUS CHRISTI ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

«Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον προκάτοχο του, Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κ. Σπηλιωτοπουλος είναι παρά πολύ παλιός στην πολιτική ζωή», δήλωσε επίσης, αναφερόμενος στον έτερο ανθυποψηφιό του για τη δημαρχία που προέρχεται από τη ΝΔ.

Αναφερόμενος εξάλλου στις δημοσκοπήσεις που τού δίνουν προβάδισμα είπε ότι αυτό είναι μια καλή αφετηρία, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά από τους αντιπάλους του.

«Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τεράστια ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα είπε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι «όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν».

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη είπε τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, συμπλήρωσε όμως ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. Η ανάπτυξη της αστυνομία πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

«Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις» παρατήρησε.

By