Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμίνης: «Αρραγές μέτωπο κατά της βίας και του ρατσισμού»

Κρατά διακριτικές αποστάσεις απο το ΠΔ του Δένδια

kaminisΜεγαλύτερη σοβαρότητα από τις πολιτικές δυνάμεις, ώστε να συγκροτηθεί αρραγές μέτωπο κατά της βίας και του ρατσισμού και να αντιμετωπιστεί η Χρύση Αυγή, ζητά ο δήμαρχος Αθηναίων σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καμίνης παίρνει διακριτικές αποστάσεις απο το Προεδρικό Διάταγμα Δένδια για τις διαδηλώσεις, υποστηρίζοντας οτι η πρόταση του -για την απόδοση ευθυνών στους διοργανωτές σε περίπτωση «εκτρόπων»- ειναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ρύθμισης του καθεστώτος που διέπει τις διαδηλώσεις.

Όσον αφορά στην κοινή διακήρυξη των δημάρχων Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Βόλου και Ιωαννίνων (όπου περιγραφόταν ο τρόπος ανασυγκρότησης των προοδευτικών αντιλήψεων μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης), ο κ. Καμίνης τη χαρακτηρίζει πολιτική παρέμβαση ώστε η Αυτοδιοίκηση να περάσει σε νέα εποχή, με κύρια χαρακτηριστικά την κοινωνική αλληλεγγύη και την αξιοκρατία. Ωστόσο, ο δήμαρχος Αθηναίων απέφυγε να αποδώσει στην πρωτοβουλία χαρακτηριστικά κινήματος με αναφορές στην Κεντροαριστερά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By