Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καμίνης: Η υποψηφιότητά μου είναι πέρα και υπεράνω των κομμάτων

Η  ψήφος προς τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη είναι μια ψήφος  με σκληρό πυρήνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

kaminis

Οι ψηφοφόροι έχουν ωριμάσει και θα ψηφίσουν με αυτοδιοικητικά κριτήρια και γνώμονα το καλό της Αθήνας, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1  ο απερχόμενος δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Καμίνης, εν όψει του β” γύρου των εκλογών στις 25 Μαΐου.

Όπως είπε,  η υποψηφιότητά του έχει ευρύτατη εμβέλεια, «πέρα και υπεράνω των κομμάτων», με στόχευση τα προβλήματα της Αθήνας. «Τέσσερα χρόνια πολιτεύτηκα με κομματική αχρωματοψία» σημείωσε ενώ αντίθετα  η  ψήφος προς τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, «είναι μια ψήφος  με σκληρό πυρήνα τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, ο κ. Καμίνης το χαρακτήρισε «απαράδεκτο και πάρα πολύ ανησυχητικό» σημειώνοντας  πως πρόκειται για  «ήττα όλου του πολιτικού συστήματος».

«Οι ψηφοφόροι αυτοί είναι Έλληνες πολίτες και πρέπει όλοι διαρκώς να ζητάμε την ψήφο τους. Το ζητούμενο είναι ένα: να μην πράξουμε όπως άλλοι και προκειμένου να μας ψηφίσουν οι άνθρωποι αυτοί να προσχωρούμε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής. Το σημαντικό είναι τους ανθρώπους αυτούς να τους πείσεις να έρθουν στις δικές σου θέσεις. Κάθε ψήφο πρέπει να τη διεκδικούμε, αλλά να τη διεκδικούμε παραμένοντας πιστοί στις αρχές μας» τόνισε ο κ. Καμίνης.

By