Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καμίνης: «Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει»

Ο δήμος Αθηναίων διασφάλισε 120 εκατομμύρια ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ για να εφαρμόσει πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

«Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες θα είναι και πάλι υποψήφιος, ο Γιώργος Καμίνης επισήμανε ότι: «Tο παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει σε μία εποχή που όλα αλλάζουν» και τόνισε πως «ο δρόμος της νέας αντίληψης, που επέλεξαν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι το 2010, θα συνεχιστεί».

Tην Τρίτη το απόγευμα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο Αθηναίων, με την υποστήριξη της ΝΔ, ενώ, παρά την απόφαση του κόμματος, υποψήφιος θα είναι και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Αιχμές για την «νομενκλατούρα» που επιλέγει τους υποψηφίους στη ΝΔ, αλλά και για τον συνυποψήφιό του Άρη Σπηλιωτόπουλο, άφησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1«Αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι» .

Όσον αφορά τον κ. Σπηλιωτόπουλο, την επίσημη επιλογή της Συγγρού για τη δημαρχία της Αθήνας, ο κ. Κακλαμάνης του ευχήθηκε μεν «καλή δύναμη», εξέφρασε δε την «ελπίδα μέσα στους επόμενους 2,5 μήνες να μάθει τα προβλήματα της πόλης.» 

Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο της Αθήνας με τους επικεφαλής του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ και τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τόνισε ότι η υλοποίηση του προγράμματος επιχειρηματικότητας του δήμου Έργον Αθήνα διασφαλίζει τη δημιουργία τουλάχιστον 600 νέων θέσεων εργασίας και τη στήριξη σχεδόν 900 νέων επιχειρήσεων.

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι ο δήμος της Αθήνας είναι από τους πρώτους δήμους στην Ευρώπη, ο οποίος επιδίωξε και διασφάλισε 120 εκατομμύρια ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ για να εφαρμόσει πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις…

By