Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Ανοιχτό συνέδριο για συνεργασία με τις αντιμνημονιακές δυνάμεις

Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα συγκεντρώνουν το 3,45% των ψήφων, χάνοντας 4,05% των δυνάμεών τους από τον Ιούνιο του 2012, όταν είχαν συγκεντρώσει 7,51%

kammenos-vouli

«Βαριά πληγωμένοι» από τις ευρωεκλογές βγήκαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αφού έχασαν πάνω από τις μισές δυνάμεις που είχαν καταγράψει τον Ιούνιο του 2012. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα συγκεντρώνουν το 3,45% των ψήφων, χάνοντας 4,05% των δυνάμεών τους από τον Ιούνιο του 2012, όταν είχαν συγκεντρώσει 7,51%, κάτι που δημιούργησε βαρύ κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπως αναδεικνύεται και από τις δηλώσεις βουλευτών σε διάφορα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- ΜΠΕ, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος υπό τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συζητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο. Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απώλειες που είχε το κόμμα του και τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει ένα «ανοιχτό συνέδριο διεύρυνσης» με στόχο την ενότητα των «αντιμνημονιακών πατριωτικών δυνάμεων». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, στόχος είναι η συνεργασία με τα μικρά αντιμνημονιακά κόμματα τα οποία «δεν ασκούν επιρροή με τα ποσοστά που έλαβαν, αλλά αθροιστικά, αποτελούν σοβαρή πολιτική δύναμη».

By