Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμμένος: Δεν θα συνεργαστούμε με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή

Aνοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βύρωνα Πολύδωρα άφησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Kammenos
Aνοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βύρωνα Πολύδωρα άφησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ενώ αναφερόμενος σε πιθανές συμμαχίες ενόψει εκλογών είπε ότι δεν θα συνεργαστεί με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή.

«Δεν μας ενδιαφέρει να χτίσουμε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα» υποστήριξε και πρόσθεσε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία λέγοντας: «τον αγαπώ και τον ψήφισα (σ.σ για πρόεδρο της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές) . Έκανε τη σύγκρουσή του, λίγο αργά για μένα. Παραμένει όμως ακόμη μία σημαντική προσωπικότητα. Με το Βύρωνα πάντα συζητούσα, συζητώ και θα συζητάω. Θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες».

Σε ότι αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει, με τον υπουργό Υγείας, “Αδωνι Γεωργιάδη είπε, μεταξύ άλλων: «είναι άλλο να αντιμετωπίζεις κάποιον που λειτουργεί ως υστερικός απέναντί σου. Τον μόνο τρόπο που έχω, είναι να πάω στη Δικαιοσύνη». Αναφερόμενος στο θέμα με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ικαρία, είπε: «Αποδείξεις υπάρχουν και είναι κατατεθειμένες στην εφορία. Αποφάσισα από την τσέπη μου να πληρώσω τους καλεσμένους δημοσιογράφους ,για να μην πει κανείς ότι τους πλήρωσε το υπουργείο».

«Εγώ δεν εκβιάζομαι, ούτε θα κάνω πίσω. Θα τους τσακίσω ακόμη κι αν με κάψουν ζωντανό» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By