Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καμμένος: Eίχαν εντολή να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ

«Η εντολή η οποία είχαν δώσει τα επικοινωνιακά τους επιτελεία είναι να διαλύσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη ΔΗΜΑΡ»

kammenos-vouli

Bολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εκτόξευσε ο Πάνος Καμμένος  κατηγορώντας την ότι «έχει βάλει στοίχημα να διαλύσει εντελώς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, όπως και τη ΔΗΜΑΡ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η εντολή η οποία είχαν δώσει τα επικοινωνιακά τους επιτελεία είναι να διαλύσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη ΔΗΜΑΡ».  «Τη ΔΗΜΑΡ τη χτύπησαν άσχημα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέξαμε να βγάλουμε ευρωβουλευτή» σημείωσε με νόημα.

Σχετικά με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σαμαράς πόλωσαν το κλίμα τις τελευταίες ώρες. «Γι” αυτό είχαμε μία σοβαρή απώλεια, διότι δυστυχώς κάποιοι νόμισαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά, ψηφίζοντας τη Χρυσή Αυγή», είπε.

«Όσοι δεν αντέχουν και θέλουν να πάνε να γίνουν πατερίτσα της Νέας Δημοκρατίας, η πόρτα είναι ανοιχτή. Να μη διανοηθούν όμως να φέρουν προτάσεις που είναι αντίθετες στην ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝ.ΕΛ» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος.

Σχολιάζοντας τα πεσμένα ποσοστά των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι : «Επικράτησε μία λογική που έστειλε ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ, στο Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή… Ψηφοφόροι των ΑΝ.ΕΛΛ πίστεψαν ότι, ψηφίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ, θα έφευγε η κυβέρνηση. Είχαμε απώλεια προς τη Χρυσή Αυγή διότι πολίτες πίστευαν ότι θα τιμωρήσουν σκληρά την κυβέρνηση ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Αστυνομία ψήφισαν σε μεγάλο ποσοστό τη Χρυσή Αυγή», κατέληξε ο Π.Καμμένος.

By