Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Καμπανάκι» Ολυμπιακού για το Μουντομπάσκετ

Το Μουντοσμπάσκετ διεξάγεται στην Ισπανία και ήδη καταγράφηκε η πρώτη, μεγάλη απουσία

olympiakos230414oii

«Έχει προβλεφθεί να υπάρξει ασφάλιση των Ελλήνων διεθνών στη διοργάνωση του Μουντομπάσκετ;».

Το ερώτημα έθεσε με επιστολή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης προειδοποιώντας πως, στην περίπτωση που δεν είναι ασφαλισμένοι οι παίκτες, τότε δεν θα τους επιτραπεί η ένταξή τους στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα! Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της Ομοσπονδίας στο ερώτημα των ερυθρόλευκων, παραμονές των μεγάλων τελικών των αιωνίων…

Η απάντηση της ΕΟΚ

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από πλευράς Ολυμπιακού πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος έκανε λόγο η Ομοσπονδία μπάσκετ με αφορμή την επιστολή των ερυθρόλευκων.

(«Έχει προβλεφθεί να υπάρξει ασφάλιση των Ελλήνων διεθνών στη διοργάνωση του Μουντομπάσκετ;» ήταν το ερώτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Ομοσπονδία με την προειδοποίηση αποχής από τις προπονήσεις και το τουρνουά).

Η ΕΟΚ απάντησε πως υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIBA) για όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά -ενώ εξαιρούνται οι παίκτες του NBA (διαφορετικό καθεστώς γι αυτούς).

(Η κόντρα Ομοσπονδίας-Ολυμπιακού, καλά κρατεί…).

Το Μουντοσμπάσκετ διεξάγεται στην Ισπανία και ήδη καταγράφηκε η πρώτη, μεγάλη απουσία. Είναι αυτή του Τόνι Πάρκερ, του ηγέτη των Σαν Αντόνιο Σπερς που ζήτησε από τον ομοσπονδιακό της Γαλλίας να τον αποκλείσει από την αποστολή. Ο
Βινσάν Κολέ δεν του είπε όχι…

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By