Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο ροκ αστροναύτης που φωτογραφίζει την Ελλάδα από το διάστημα [βίντεο]

Θραύση έχει κάνει το βίντεο που χορεύει σε συνθήκες βαρύτητας και παίζει κιθάρα.

diastimaathinaO Κρις Χάντφιλντ είναι ο αστροναύτης που αγαπάει σίγουρα την Ελλάδα. Την έχει φωτογραφήσει από το διάστημα και γράφει συχνά για την Ελλάδα. Ωστόσο, σήμερα έδειξε ότι έχει και ένα ακόμα ταλέντο: Χόρεψε και τραγούδησε το «Space Oddity» του Ντέιβιντ Μπάουι.

Ο  Κρις Χάντφιλντ έγραψε στο  λογαριασμό του στο Twitter: «με σεβασμό στην ιδιοφυΐα του Ντέιβιντ Μπάουι, ιδού το «Space Oddity», που μαγνητοσκοπήθηκε στον σταθμό. Μια τελευταία ματιά στο άπειρο».

Ο Καναδός αστροναύτης κατά τη διάρκεια του τραγουδιού κινείται υπό συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, παίζει με την κιθάρα του που στριφογυρίζει στο χώρο και παρατηρεί το διάστημα μέσα από τα παράθυρα του διαστημικού σταθμού.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το πεντάλεπτο βίντεο στο You Tube. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καναδός αστροναύτης τραβά την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου.

Έχει ανεβάσει στο twitter φωτογραφίες από Αυστραλία, Μαγαδασκάρη, Ιαπωνία, Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες, μαζί με ένα μικρό σχόλιο.

Πάτρα

diastimapatra

 

Η Αθήνα το βράδυ
astronaftiselladaathina

 

By