Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καρύδης: Καταδικάζουμε απολύτως την κατάληψη της πρυτανείας

«Kάποιες μικρές μειοψηφίες προσπαθούν να καθηλώσουν το Πανεπιστήμιο και την ανώτατη εκπαίδευση σε λογικές του παρελθόντος»

karidis

Στο θέμα της κατάληψης της πρυτανείας  του Πανεπιστήμιου Αθηνών αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, εκφράζοντας την απόλυτη του καταδίκη για το συγκεκριμένο περιστατικό από μερίδα φοιτητών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο κ. Καρύδης τόνισε ότι «με τέτοιου είδους κινήσεις οι φοιτητές εκθέτουν το φοιτητικό κίνημα συνολικά και το ρόλο που μπορεί να παίξει το φοιτητικό κίνημα στη δημόσια εκπαίδευση». Και πρόσθεσε, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του πως «κάποιες μικρές μειοψηφίες προσπαθούν να καθηλώσουν το Πανεπιστήμιο και την ανώτατη εκπαίδευση σε λογικές του παρελθόντος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ακόμα πως «δεν είναι δουλειά των φοιτητών να ασχολούνται με θέματα που αφορούν τη διοίκηση του Πανεπιστημίου, αυτό πρέπει να το κάνει η Σύγκλητος»

«Οι φοιτητές πρέπει να ασχολούνται με την αναβάθμιση των σπουδών τους, την έρευνα και πώς αυτά μπορούν να γίνουν πράξη. Πιστεύουμε αυτού του είδους οι ενέργειες πρέπει άμεσα να σταματήσουν» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

By