Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καρύδης: Το ΠΑΣΟΚ έβαλε πάνω από όλα τη σωτηρία της χώρας

«Δεν θα συναντηθούν Βενιζέλος-Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη, έχουν άλλα προγράμματα»

karydis650_11-514

Για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και την κοινή παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπανδρέου στη Νέα Υόρκη, μίλησε ο εκπρόσωπος του κινήματος, Δημήτρης Καρύδης.

«Έχουν άλλα προγράμματα» σχολίασε για το εάν θα υπήρχε ενδεχόμενο συνάντησης των δύο ανδρών, μιλώντας στον Real Fm.

«Ο κ. Βενιζέλος έχει πάει ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης. Ο κ. Παπανδρέου ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς» σημείωσε.

Για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση συνεργασίας ο κ. Καρύδης είπε ότι «εμείς βάλαμε πάνω απ” όλα τη σωτηρία της χώρας. Φανταστείτε αν το 2012 είχαμε κάνει πίσω».

Σε ερώτηση για το εάν έπρεπε να συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ με υπουργούς στην κυβέρνηση απάντηση ότι «η κυβέρνηση θα λειτουργούσε και εμείς θα τρώγαμε τις σάρκες μας. Όταν δίνεις τη μάχη θα πρέπει να τη δίνεις κανονικά».

«Η μεγαλύτερη δημοσκόπηση που έγινε ήταν των ευρωεκλογών» σημείωσε ερωτηθείς για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά για το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Καρύδης τόνισε ότι «δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου είναι το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος έχει εκλεγεί μέσα από διαδικασίες», προσθέτοντας ότι δεν θα φύγουν οι «παπανδρεϊκοί».

Και πρόσθεσε: «Όταν συμβαίνουν γεγονότα διχαστικά και ο απλός κόσμος αντιδρά. Σε αυτή την εκδήλωση, της 3ης Σεπτεμβρίου συμμετείχαν άνθρωποι που μπορεί να μην έρχονταν γιατί θέλουν το ΠΑΣΟΚ να κρατηθεί όρθιο».

By