Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κασιδιάρης: «Η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός νικητής των εκλογών»

Τη δική του εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης

Kasidiaris

Στη βιντεοσκοπημένη του δήλωση, ο κ. Κασιδιάρης επικαλέστηκε τη «ραγδαία άνοδο των ποσοστών» του κόμματός του, και ιδιαίτερα τον τριπλασιασμό τους στην Αθήνα, τα οποία επετεύχθησαν «μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, απέναντι σε παράνομες διώξεις και με τον αρχηγό και σχεδόν τους μισούς βουλευτές μας στη φυλακή χωρίς κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο, με δολοφονίες νέων παιδιών έξω από τα γραφεία μας και μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής».

«Τιμούμε ξεχωριστά κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που αδιαφόρησε για την τρομοκρατία και έδωσε το παρόν στον δίκαιο εθνικό μας αγώνα» σημείωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες εκτίμησαν πως γίναμε η δική τους φωνή, η φωνή της αλήθειας μέσα στη Βουλή της διαφθοράς. Εκτίμησαν πως καταγγείλαμε με ονόματα όσους καταλήστευσαν τα δημόσια ταμεία. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν. Είπαμε για πρώτη φορά τους κλέφτες και τους απατεώνες με το όνομά τους».

Τέλος, ο κ. Κασιδιάρης θεώρησε τα σημερινά ποσοστά της Χρυσής Αυγής «προοίμιο της μεγάλης νίκης της 25ης Μαΐου», εξαίροντας τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της, «διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, καθηγητές πανεπιστημίου, στρατηγούς, ιατρούς διεθνούς κύρους, αλλά και αγρότες, πολύτεκνες μητέρες και νέους ανθρώπους με πίστη στην Πατρίδα».

By