Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κατά περίπτωση συνεργασία με ΑΝΕΛ βλέπει ο Τατσόπουλος

Λάθος όμως μία κεντρική συμφωνία ανάμεσα στα δύο κόμματα

tatsopoylos

Συνεργασία κατά περίπτωση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες βλέπει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, χαρακτηρίζοντας όμως λάθος μία κεντρική πολιτική συμφωνία, κάτι άλλωστε που «ξορκίζουν» και τα δύο κόμματα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν συνεργασίες στις τοπικές κοινωνίες ανάλογα με τα πρόσωπα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει το Γιάννη Δημαρά, αλλά όχι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Τόνισε όμως ότι μία κεντρική συμφωνία  θα έστελνε λάθος μήνυμα και στην κοινωνία και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.  Αποκάλεσε μάλιστα εκ νέου λαϊκιστή τον  πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. «Είναι το αρχέτυπο του λαϊκισμού, μπορούν να τον διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως λαϊκιστικό πρότυπο», σχολίασε.

Όσον αφορά στην αναζήτηση συμμαχιών την επομένη των εκλογών, ο κ.Τατσόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι το αποτέλεσμα θα επιβάλλει τις συνεργασίες και καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμαχήσει με δυνάμεις  πιο κοντά το πρόγραμμά του και στη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By