Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Καταγγέλουν οικονομικό μαρασμό στον Ωρωπό μετά τις αυξήσεις στα διόδια

Ο δήμαρχος του Ωρωπού κάνει λόγο για κατάφωρη αδικία εις βάρος του δήμου και προειδοποιεί για τις οικονομικές επιπτώσεις

diodia

Οι κάτοικοι του δήμου αντιδρούν στην «κατάφωρη αδικία και τον οικονομικό μαρασμό» που επιφέρει η επιβολή της νέας αύξησης των διοδίων σε οκτώ, μάλιστα, σημεία, υποστηρίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Ωρωπού, Γιάννης Οικονομάκος, από την Ασφάλεια, όπου οδηγήθηκε το μεσημέρι για τα χθεσινά γεγονότα στα διόδια της Μαλακάσας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, προσήχθη στην Ασφάλεια Αμαρουσίου μαζί με τέσσερις αντιδημάρχους, προκειμένου, από τις ανακρίσεις, να εξακριβωθεί εάν παραβρίσκονταν και τι συνέβη. όταν καταστράφηκε από φωτιά κουβούκλιο των διοδίων της Μαλακάσας, λίγο πριν από τις 20:00, χθες το βράδυ.

Ωστόσο, σημειώνει, «υπάρχει αντίδραση του κόσμου σε όλους τους τόνους από τις πρώτες αυξήσεις. Προϋπήρχε αδικία, διότι πληρώνουμε σε μικρές μετακινήσεις τεράστια ποσά, που ο κόσμος σήμερα δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. Έχουμε οκτώ διόδια σε έναν δήμο περιαστικό, μέσα στον ίδιο νομό, της Αττικής, ενώ πουθενά αλλού δεν έχουν διόδια».

By