Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Καταγγελία για επίθεση μελών της Χ.Α. στην Κόρινθο

Δύο τραυματίες σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η Αντιρατσιστική-Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου

fosphotos.com | Alexandros Katsis
fosphotos.com | Alexandros Katsis

Επίθεση με αλυσίδες και σιδερογροθιές από περίπου 10 άτομα που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο το βράδυ της Παρασκευής καταγγέλλει η Αντιρατσιστική-Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσίευσε στο ιστολόγιό “παρουσία δεκάδων ανθρώπων (η πόλη γιόρταζε τον Απόστολο Παύλο) μια συμμορία από δέκα (10) περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής (κάποιοι φορούσαν και μπλούζες της) επιτέθηκε με αλυσίδες και σιδερογροθιές σε δύο (2) γνωστούς νέους ενεργούς πολίτες/αντιφασίστες της πόλης μας σε μία καθαρά γκανγκστερική και δολοφονική επίθεση.

Οι δύο νέοι δέχτηκαν σοβαρά χτυπήματα με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο (ο ένας για μία μέρα, ενώ ο άλλος, που χτυπήθηκε πιο σοβαρά, για δύο). Οι συμμορίτες/μπράβοι της Χρυσής Αυγής παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι παρόλο που το περιστατικό έγινε παρουσία πολύ κόσμου, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει τις αντίστοιχες πληροφορίες, αν η ενεργοποίηση της αστυνομίας ήταν αυτή που θα έπρεπε.”

«Δεν υπάρχει περίπτωση να τρομάξει τους πολίτες. Tέτοιες τακτικές καταφέρνουν μόνο να ξεσκεπάζουν το ρόλο της και να αποδεικνύουν περίτρανα ότι αντιπροσωπεύει τον υπόκοσμο”, επισημαίνει η ανακοίνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By