Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παπακώστα: Επιβεβαίωση μέσω twitter για τον προπηλακισμό Αλ Σάλεχ

Τον προπηλακισμό του στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε μέσω twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

afroditi«Ειναι θλιβερο να προπηλακιζεσαι με υβρεις απο «συναδελφο»σου,οταν τον αποτρεπεις απο το να επιτιθεται σε πολιτικο του αντιπαλο ,ανοικεια. Θλιβεροτερο ομως ειναι το γεγονος, οτι ακομα δεν του εχουν επιβληθει κυρωσεις απο το κομμα του! Ακομα και οσοι υποδεχτηκαμε με σκεπτικισμο τον «εκτσογλανισμο», ξανασκεφτομαστε, οτι δυστυχως επιβεβαιωνεται.
Το χειροτερο ειναι, οτι εφημεριδα, επισημο οργανο του κομματος του» βουλευτη» που υλοποιησε τον » εκτσογλανισμο» ,τον στηριζει» τιτίβισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα, επιβεβαιώνοντας τον φραστικό προπηλακισμό της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Αθανασίου την παραμονή Χριστουγέννων σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Αποδιδει πολιτικη «δυσλεξια»στις συνομιλητριες του, θιγοντας , το δικαιωμα των δυσλεκτικων ,να μη θεωρειται υβρις το προβλημα τους.Αληθεια το κομμα του»συναδελφου»τι επαγγελεται για τους δυσλεκτικους;Ο «συναδελφος»εμετρηθη +βγηκε ηττημενος στη συζητηση +προεκυψε «μεγιστος»στις υβρεις ,μετα το τελος της» κατέληξε στο twitter η βουλευτής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By