Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατρούγκαλος: Δεν υπάρχει πολιτική στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους», τονίζει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κατρούγκαλος

katrougalos giwrgos

«Επικοινωνιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έχει μια καλύτερη ομογενοποίηση των επιχειρημάτων» τόνισε μεταξύ των άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Real Fm.

«Για την ώρα είναι υπό έλεγχο τα σπρεντ, υπάρχει όμως μια αμφιβολία για το πώς θα μπορέσει να ανταποκριθεί μια χώρα που έχει τόσο μεγάλο χρέος. Επομένως η ανάγκη να διαγραφεί το μεγαλύτερο κομμάτι του χρέους είναι Εθνική ανάγκη», σχολίασε για το χρέος ο κ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε: «Η ιδιαιτερότητα που έχει το χρέος της Ελλάδας είναι ότι βρίσκεται στα χέρια πολιτικών οντοτήτων. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη να βρεθούν νέες τεχνικές για τη διαγραφή του», πρόσθεσε.

Τέλος σημείωσε πως «επικοινωνιακά, φαίνεται ότι θα πρέπει να έχουμε μια καλύτερη ομογενοποίηση των επιχειρημάτων. Δεν κρύβει αυτό όμως μια πολιτική στροφή. Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να είναι η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Είναι ανοιχτές οι τεχνικές της επίτευξής της. Μία απλή επιμήκυνση δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη διαγράφης του χρέους».

By