Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κατρούγκαλος: Θα μου κ@@@@@ τα…

Ο απίστευτος καυγάς του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τον Γιώργο Κατρούγκαλο δεν εκτονώθηκε μπροστά στις κάμερες αλλά είχε και συνέχεια όταν έπεσαν οι διαφημίσεις.

kefalogiannis625_051113Οταν οι παρουσιαστές και οι υπόλοιποι καλεσμένοι του είπαν ότι έκανε λάθος και ότι ο Γιάννης Κεφαλογγιαννης που εννοούσε με τα όσα είπε περί καταδίκης δεν είναι πατέρας του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο κ. Κατρούγκαλος απτόητος απάντησε ε εντάξει και τι έγινε θα βγω να ζητήσω συγνώμη και μετά θα πω ότι αυτός ο Κεφαλογιάννης είναι διαπλεκόμενος. Μα έχει πεθάνει ο άνθρωπος του έλεγαν οι υπόλοιποι στο τραπέζι.

Ακούγωντας αυτά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης οργίστηκε ακόμα περισσότερο και είπε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Eχεις 5 λεπτά να φύγεις γιατί θα σε πλακώσω στο ξύλο. Θα μου κλ@@@@ς τα …. του απάντησε ο κ. Κατρουγκαλος και συνέχισε, δεν είσαι απλά ηλίθιος, είσαι πολύ ηλίθιος.

Μάλιστα ο Μανώλης Κεφαλογιαννης ήταν τόσο έξαλλος ώστε έβαλε στο κινητό τηλέφωνο του το χρονόμετρο να μέτρα αντίστροφα για τα 5 λεπτά. Και οι δυο τελικά έφυγαν από το στούντιο βρίζοντας ο ένας τον άλλον βλάκα και ηλίθιο.

Υπενθυμίζεται ότι on air οι δύο καλεσμένοι λόγο στο λόγο, άρχισαν να διαπληκτίζονται και να εκφέρουν βαριές κουβέντες ο ένας στον άλλον. Οι δύο ευρωβουλευτές συγκρούστηκαν όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον πατέρα του Μανώλη Κεφαλογιάννη διαπλεκόμενο.

Ακολουθεί μέρος των επίμαχων διαλόγων

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Λέτε βλακείες όπως βλάκας είστε. Ο πατέρας μου ήταν ο μεγαλύτερος αντιστασιακός σε σχέση με πολλούς άλλους Κρητικούς.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος;

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ο πατέρας μου;

Γιώργος Κατρούγκαλος: Και δεν ήταν διαπλεκόμενος; Ούτε εσείς είστε…

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Ε, είστε ηλίθιος. Εσείς, ο ανόητος μιλάτε για τον πατέρα μου…

By